Trei bărbaţi suspectaţi că, în luna iunie, au furat un seif cu 300.000 de euro dintr-o locuinţă din Bucureşti au fost prinşi în urma unor percheziţii făcute, marţi, de poliţişti din Capitală. Suspecţii au fost duşi la audieri.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Poliţişti din cadrul Direcţiei Generale de Poliţie a Municipiului Bucureşti – Serviciul Investigaţii Criminale, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 1, au pus în aplicare, marţi, 10 mandate de percheziţie domiciliară, în municipiul Bucureşti şi judeţul Ialomiţa, într-un dosar de furt calificat.

Potrivit Poliţiei Capitalei, ancheta a început după ce, în 18 iunie, o persoană a anunţat, printr-un apel la 112, că dintr-o locuinţă din Sectorul 1 a fost furat un seif ce conţinea aproximativ 300.000 de euro.

Cazul a fost preluat de poliţişti din cadrul Serviciului Investigaţii Criminale, iar în urma cercetărilor şi investigaţiilor efectuate s-a stabilit că fapta ar fi fost comisă de trei bărbaţi.

În urma percheziţiilor, suspecţii au fost găsiţi şi duşi la sediul Poliţiei Capitalei pentru audieri.

De asemenea, au fost identificate şi ridicate mai multe probe şi mijloace de probă, printre care sume de bani a căror provenienţă nu a putut fi justificată, precum şi 2 autoturisme.

Acţiunea a beneficiat de sprijinul Serviciului Grupuri Infracţionale Violente, Serviciului Acţiuni Speciale si Serviciului Criminalistic, din cadrul Poliţiei Capitalei şi al Direcţiei Operaţiuni Speciale din cadrul IGPR.

Cercetările sunt continuate de poliţişti din cadrul Serviciului Investigaţii Criminale, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 1, pentru furt calificat.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.