Cei trei bărbaţi care aprovizionau cu droguri de mare risc aduse din Belgia consumatori din judeţele Galaţi şi Vrancea şi care au fost reţinuţi luni au fost arestaţi preventiv pentru 30 de zile. Ei au ajuns luni seară în faţa instanţei după un flagrant organizat în judeţul Galaţi iar magistraţii au decis că trebuie să rămână după gratii.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Cei trei bărbaţi, de 21, 37 şi respectiv 42 de ani, au fost prinşi chiar în timp ce încercau să vîndă 10 grame de droguri de mare risc.

Potrivit DIICOT, ei procurau drogurile de mare risc din Belgia, iar ulterior le vindeau către consumatori de pe raza judeţelor Vrancea şi Galaţi. În timpul acţiunilor care au urmat s-a descoperit că aceştia aveau şi alte provizii. În urma percheziţiilor ce au urmat flagrantului au fost ridicate 45 de grame de cocaină, peste 5000 de lire sterline, 400 de euro şi 9.000 de lei, bani care ar proven din vânzarea drogurilor. Totodată, a fost dispusă măsura sechestrului asigurător asupra unui autoturism şi a 8 telefoane mobile pe care traficanţii le foloseau în afacerile lor cu droguri de risc.                                                                               

Şapte persoane au fost duse la audieri la sediul DIICOT Vrancea, iar la final cei 3 gălăţeni au fost reţinuţi sub acuzaţia de trafic şi consum ilicit de droguri de mare risc. In final, au fost trimişi după gratii.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.