Trei bărbaţi au fost arestaţi preventiv pentru trafic internaţional de droguri, doi dintre ei fiind prinşi de poliţişti şi procurorii DIICOT - Structura Centrală, în Ilfov, când transportau aproape 2.500 de comprimate care conţineau MDMA.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
Potrivit Poliţiei Române, în 18 octombrie, poliţiştii Direcţiei de Combatere a Criminalităţii Organizate, împreună cu procurorii DIICOT - Structura Centrală, au prins în flagrant delict, în judeţul Ilfov, doi bărbaţi, în timp ce transportau 2.479 de comprimate care conţineau MDMA, cu scopul de a le distribui pe piaţa neagră din Bucureşti. De asemenea, a fost descoperit şi indisponibilizat un pistol cu aer comprimat, supus autorizării.
 

La scurt timp, a fost prins şi cel care ar fi intermediat tranzacţia. 
 
Luni, Tribunalul Bucureşti a emis mandate de arestare preventivă, pentru 30 de zile, pe numele celor trei persoane.
 
Cercetările în acest caz continuă, pentru stabilirea întregii activităţi infracţionale.
 
Acţiunea a beneficiat de suportul de specialitate al Direcţiei Operaţiuni Speciale din cadrul Poliţiei Române. În cadrul activităţilor au fost utilizate canalele poliţieneşti de cooperare.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.