Trei avioane care veneau de la Tirana, Abu Dhabi şi Atena şi se îndreptau spre Belgrad au fost redirecţionate, miercuri, la Timişoara, în urma unei probleme apărute pe aeroportul din capitala Serbiei. Cele trei aeronave, având la bord 450 de persoane, au aterizat la Timişoara, unde este aeroportul de rezervă, după ce la Belgrad un avion s-ar fi defectat pe pistă, aceasta nefiind eliberată.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Purtătorul de cuvânt al Aeroportului Internaţional "Traian Vuia" din Timişoara, Nicoleta Trifan, a declarat că pe aeroportul timişorean au aterizat, miercuri dimineaţă, trei curse care ar fi trebuit să ajungă la Belgrad.

Acestea veneau de la Tirana, Abu Dhabi şi Atena şi aveau la bord 450 de pasageri. În urma unei probleme intervenite, acestea au fost redirecţionate la Timişoara întrucât acesta este aeroport de rezervă pentru cel din Belgrad.

"Cele trei avioane urmează să ajungă în această zi la Belgrad, după ce problema va fi rezolvată şi în funcţie de orarul stabilit de aeroportul de acolo", a spus Trifan.

Potrivit reprezentanţilor aeroportului din Timişoara, la Belgrad un avion ar fi suferit o defecţiune pe pistă, iar aceasta nu a fost eliberată, motiv pentru care avioanele au fost redirecţionate la aeroportul din Timişoara.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.