Trei angajaţi ai unei firme de pe Platforma Chimică din Râmnicu Vâlcea s-au intoxicat, vineri, cu reziduuri ale unei substanţe - glicol, potrivit primelor informaţii -, în timpul unor procese de întreţinere a unei cisterne. Toţi trei au fost preluaţi de ambulanţe, unul dintre ei fiind inconştient.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Potrivit Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Vâlcea, la SNAU 112 a fost semnalat un eveniment produs la o societate comercială de pe Platforma Chimică.

Astfel, în urma executării unor procese tehnologice de întreţinere la o cisternă CF, a rezultat intoxicarea cu reziduuri de substanţă a trei salariaţi (din primele date este vorba de glicol).

Două persoane conştiente au fost transportate de ambulanţa societăţii, o persoană în stare de inconştienţă a fost preluată de un echipaj al Serviciului de Ambulanţă Judeţean.

În zonă se deplasează autospeciala şi echipajul C.B.R.N. pentru monitorizarea eventualelor implicaţii în afara amplasamentului.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.