Poliţiştii de frontieră din cadrul Sectorului Poliţiei de Frontieră Girişu de Criş au depistat, pe comunicaţia Oradea-Salonta, un autoturism condus de un cetăţean român în care se aflau trei cetăţeni albanezi, care intenţionau să treacă ilegal frontiera cu Ungaria.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

”În data de 21.08.2020, în jurul orei 01.30, poliţiştii de frontieră din cadrul Sectorului Poliţiei de Frontieră Girişu de Criş au desfăşurat o acţiune pe linia migraţiei ilegale în zona de competenţă. Astfel, pe raza localităţii Inand – judeţul Bihor a fost oprit în trafic un autoturism condus de un cetăţean român, în vârstă de 44 ani, care avea avea ca pasageri trei cetăţeni străini de sex masculin. Deoarece nu-şi justificau prezenţa în zonă, persoanele au fost conduse la sediul sectorului pentru cercetări”, anunţă Poliţia de Frontieră.

Poliţiştii de frontieră au stabilit că cele trei persoane sunt cetăţeni albanezi, cu vârste cuprinse între 21 şi 33 de ani şi intenţionau să treacă ilegal frontiera în Ungaria cu scopul de a ajunge într-un stat din vestul Europei.

În acest caz. poliţiştii de frontieră fac cercetări în vederea stabilirii întregii activităţi infracţionale.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.