Traversarea cu feribotul între Bechet şi Oryahovo este întreruptă, vineri şi sâmbătă, între orele 8.00 şi 18.00, din cauza unor lucrări de drenaj care au loc în zona pistei de acostare a malului bulgăresc, anunţă Poliţia de Frontieră. Şoferilor li se recomandă să folosească punctele de trecere a frontierei de la Calafat şi Turnu Măgurele.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Potrivit Poliţiei de Frontieră, societatea comercială Spet Shipping SA, care administrează cursele regulate cu feribotul între Bechet şi Oryahovo, a informat Inspectoratul Teritorial al Poliţiei de Frontieră Giurgiu despre faptul că vineri, între orele 08.00-18.00, şi sâmbătă, între orele 08.00-18.00, activitatea feribotului este suspendată pentru efectuarea lucrărilor de drenaj în zona pistei de acostare a malului bulgăresc.

Astfel, şoferilor li se recomandă să folosească punctele de trecere cele mai apropiate, PTF Calafat (judeţul Dolj) şi PTF Turnu Măgurele (judeţul Teleorman). 

Poliţia de Frontieră precizează că Inspectoratul Teritorial al Poliţiei de Frontieră Giurgiu ţine permanent legătura cu autorităţile bulgare şi a dispus toate măsurile aflate în competenţă astfel încât la reluarea traficului controlul de frontieră să se desfăşoare fluent şi operativ.

Şoferilor li se recomandă consultarea aplicaţiei "Trafic Online" disponibilă pe site-ul www.politiadefrontiera.ro, care prezintă o medie a timpilor de aşteptare în punctele rutiere de trecere a frontierei pentru anumite intervale de timp. Timpii de aşteptare sunt actualizaţi în timp real, fapt ce ajută utilizatorul să-şi reconfigureze traseul către un punct de frontieră ce înregistrează valori de trafic scăzute.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.