Traficul rutier se desfăşoară cu dificultate, miercuri seară, pe DN 24, la ieşirea din judeţul Vaslui spre Iaşi, din cauza ninsorilor abundente. Pentru a preveni blocajele, autotrenurile sunt tractate de utilajele de deszăpezire pe sectorul Codăeşti – Movila lui Burcel.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Ninsorile abundente au perturbat traficul rutier la ieşirea din judeţul Vaslui spre Iaşi, pe DN 24.

Mai multe TIR-uri au rămas blocate într-o staţie de carburanţi din Codăeşti, după ce două autotrenuri au derapat pe sectorul de drum în rampă dintre Codăeşti şi Movila lui Burcel. În zonă au fost trimise mai multe utilaje de deszăpezire, precum şi echipaje de poliţie pentru a dirija traficul în zonă.

”Autotrenurile nu sunt echipaje, în majoritatea cazurilor, cu lanţuri antiderapante astfel încât utilajele noastre de deszăpezire le ajută să urce rampa între Codăeşti şi Movila lui Burcel. TIR-urile sunt parcate la baza rampei şi nu circulă fără a fi însoţite, tocmai pentru a se evita blocajele”, a declarat, miercuri, pentru News.ro şeful Secţiei Vaslui a Direcţiei Regionale de Drumuri Naţionale, Lucian Radu.

Potrivit reprezentanţilor Poliţiei Judeţene Vaslui, traficul se desfăşoară, în anumite momente, şi alternativ, pe un singur fir.  

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.