Traficul rutier şi feroviar pe Valea Oltului este blocat, joi după-amiază, în zona localităţii Câineni, din judeţul Vâlcea, în urma unui accident în care au fost implicate trei autovehicule, între care un TIR care a fost proiectat pe linia ferată.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Potrivit reprezentanţilor Poliţiei Judeţene Vâlcea, circulaţia rutieră pe DN 7, pe Valea Oltului, dar şi cea feroviară sunt blocate în zona localităţii Câineni, în urma unui accident în care au fost implicate au TIR şi două autovehicule.

Primele informaţii de la faţa locului arară că accidentul s-a produs, cel mai probabil, pe fondul unei depăşiri, iar în urma impactului dintre TIR şi unul dintre autovehicule, autotrenul a căzut pe calea ferată.

O persoană a fost rănită, urmând să fie transportată la spital.

Alina Predescu, purtătorul de cuvânt al CFR Călători, a declarat pentru News.ro că două trenuri de călători sunt afectate de oprirea traficului, fiind vorba despre unul pe ruta Râmnicu Vâlcea - Sibiu şi altul retur. 

Potrivit sursei citate, destinaţiile celor două trenuri vor fi schimbate, astfel că garnitura care plecase de la Sibiu şi se îndrepta spre Râmnicu Vâlcea se va întoarce la Sibiu şi invers. Călătorii din cele două garnituri vor fi preluaţi de autovehicule şi transportaţi până la trenul care îi va duce la destinaţii. 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.