Traficul rutier pe DN 7, pe Valea Oltului, blocat în zona localităţii Câineni, din judeţul Vâlcea, în urma unui accident în care au fost implicate trei autovehicule, a fost reluat pe un singur sens, alternativ.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Centrul Iinfotrafic al Poliţiei Române informează că traficul rutier pe DN7 Râmnicu-Vâlcea – Sibiu, în zona Câineni, la kilometrul 228+650 de metri a fost reluat alternativ, pe o bandă, fiind dirijat de poliţişti.

Circulaţia a fost oprită în ambele sensuri din cauza unui accident rutier în care au fost implicate un TIR, o autoutilitară şi un autoturism.

Potrivit primelor informaţii de la faţa locului, accidentul s-a produs, cel mai probabil, pe fondul unei depăşiri, iar în urma impactului dintre TIR şi unul dintre autovehicule, autotrenul a căzut pe calea ferată. O persoană a fost rănită, fiind transportată la spital.

Şi traficul feroviar pe secţia CF Câineni - Cornetu a fost blocat, deoarece autotrenul a căzut pe calea ferată.

Pentru a se asigura continuitate în traficul feroviar, călătorii sunt transbordaţi cu mijloace auto între staţiile Câineni şi Cornetu, anunţă CFR.
 
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.