Traficul rutier pe DN 2B Buzău - Brăila este întrerupt total, joi seară, la ieşirea din municipiul Buzău, din cauza unui accident rutier în care au fost implicate un autoturism şi o căruţă încărcată cu lemne. Două persoane din maşină au fost rănite, iar căruţaşul, care a sărit din atelaj în momentul producerii accidentului, s-a ales cu un picior fracturat. Cozile de maşini formate se întind pe câţiva kilometri.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Din primele date ale poliţiştilor rutieri reiese că joi seară, pe DN 2B Buzău - Brăila, la ieşirea din municipiul Buzău, un autoturism a lovit o căruţă încărcată cu lemne care s-au împrăştiat pe şosea.

În urma accidentului, căruţa a fost distrusă în totalitate, iar căruţaşul, care a reuşit să sară din atelaj, s-a ales cu un picior fracturat.

De asemenea, două persoane aflate în autoturism au suferit răni uşoare.

La faţa locului, au sosit două ambulanţe, care acordă îngrijiri medicale răniţilor.

În urma accidentului, traficul rutier pe DN 2B Buzău - Brăila este întrerupt total, cozile de maşini întinzându-se pe câţiva kilometri.

Traficul va rămâne blocat până când poliţiştii vor finaliza cercetările la faţa locului.

În urma testării cu alcooltestul, poliţiştii au constatat că bărbatul din căruţă consumase alcool, având 0,39 mg/l.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.