Circulaţia rutieră pe pe DN 2 (E85), în judeţul Buzău, blocată pe ambele sensuri din cauza unui accident petrecut în zona localităţii buzoiene Costeşti, în urma căruia şase persoane, între care doi copii, au fost rănite uşor, a fost reluat în condiţii normale în jurul orei 20.00.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Centrul Infotrafic din Inspectoratul General al Poliţiei Române a informat că circulaţia rutieră pe DN2 (E85) Urziceni - Buzău a fost reluată în condiţii normale în jurul orei 20.00.

Traficul rutier a fost blocat complet din cauza unui accident care a avut loc în jurul orei 18.30, la kilometrul 93, în dreptul localităţii buzoiene Costeşti, în care au fost rănite şase persoane - patru adulţi şi doi copii.

Purtătorul de cuvânt al Inspectoratului Judeţean de Poliţie Buzău, Doiniţa Mihalache, a declarat pentru News.ro că accidentul s-a produs după ce şoferul unui autoturism care a făcut pană s-a oprit să remedieze problema, iar maşina a fost lovită din spate de un alt autoturism.

În urma impactului dintre cele două maşini, au fost rănite uşor şase persoane - patru adulţi şi doi copii.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.