Traficul rutier în zona în care, vineri după-amiază, s-a răsturnat o cisternă încărcată cu 12 tone de GPL a fost reluat parţial, circulaţia desfăşurându-se alternativ, pe un fir. Până la această oră, nu a început încă transvazarea combustibilului în altă cisternă.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Potrivit purtătorului de cuvânt al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Brăila, colonelul Ştefan Stoian, vineri seară, circulaţia rutieră în zona accidentului a fost reluată alternativ, pe un sens de mers, la ora transmiterii acestei ştiri nefiind coloane de maşini.

Până la această oră, nu a început încă operaţiunea de transvazare a combustibilului în altă cisternă, care a ajuns în zonă în urmă cu aproximativ o oră.

Conform repreznetanţilor ISU, este posibil ca pe durata transvazării combustibilului în altă cisternă traficul rutier să fie din nou oprit.

Şoferul în vârstă de 44 de ani al cisternei care s-a răsturnat, în cursul după-amiezii de vineri, pe drumul european 584 Brăila - Slobozia, la ieşirea din localitatea brăileană Bărăganul, a fost dus cu un elicopter SMURD la un spital din Bucureşti.

Cisterna era încărcată cu 12 tone de GPL şi plecase din Constanţa.

Potrivit sursei citate, un echipaj ISU rămâne la faţa locului şi nu se poate aprecia când va fi reluată circulaţia.

Conform poliţiştilor rutieri, şoferul cisternei a scăpat maşina de sub control, a lovit un autoturism care circula în faţa sa, după care s-a răsturnat în afara şoselei.

Potrivit Centrului Infotrafic al Poliţiei Române, din motive de siguranţă, pe o distanţă de 300 de metri, autovehiculele au fost deviate pe un drum de exploatare, neasfaltat, paralel cu DN21.

De asemenea, poliţiştii rutieri informează că poate fi folosită şi ruta ocolitoare DJ203 Însurăţei - Zăvoaia - DJ211 - Dudeşti - Tătaru - DJ211B - Bărăganul.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.