Traficul rutier pe DN 17C va fi închis, în noaptea de joi spre vineri, în judeţul Bistriţa-Năsăud, pentru desfăşurarea unor lucrări de modernizare la calea ferată de la intrarea în oraşul Năsăud dinspre Bistriţa.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Potrivit Poliţiei Judeţene Bistriţa-Năsăud, traficul rutier pe DN 17C va fi închis, în noaptea de joi spre vineri, în intervalul orar 00.00-04.00, pentru desfăşurarea unor lucrări de modernizare la calea ferată de la intrarea în oraşul Năsăud dinspre Bistriţa.

Devierea traficului rutier se va face pe rute ocolitoare, dinspre localitatea Năsăud către Bistriţa: Salva, Mocod, Cociu, Beclean, Bistriţa; Salva, Mocod, Beclenuţ, Bistriţa, iar dinspre municipiul Bistriţa: Beclean, Cociu, Mocod, Salva, Năsăud; Beclean, Beclenuţ, Mocod, Salva, Năsăud.

De asemenea, limitele sectorului de drum închis circulaţiei vor fi semnalizate cu indicatoare rutiere.

Poliţiştii rutieri le recomandă şoferilor să conducă prudent şi să respecte regulile de circulaţie.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.