Traficul pe autostrada A2, restricţionat începând de vineri seară pe sensul Constanţa - Bucureşti, sectorul Feteşti - Drajna, pe o singură bandă, după ce un utilaj cu lamă a luat foc pe banda de urgenţă, a revenit la normal, anunţă Compania Naţională de Administrare a Infrastructurii Rutiere (CNAIR).

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Potrivit CNAIR, sâmbătă, după ora 13.00, a fost ridicat de pe banda de urgenţă autoutilajul care a luat foc vineri seară, incident care a impus restricţii de circulaţie pe autostradă.

 

Ca urmare, la această oră s-a reluat circulaţia în condiţii normale pe A2 Bucureşti - Constanţa, pe ambele sensuri de circulaţie.

Vineri seară, pe sensul de mers Constanţa - Bucureşti al A2, sectorul Feteşti - Drajna, traficul rutier a fost restricţionat pe o bandă de circulaţie din cauza unui autoutilaj care a luat foc pe banda de urgenţă. Dupa intervenţia pompierilor, incendiul a fost stins, iar circulaţia reluată pe ambele benzi ale sensului Bucureşti - Constanţa şi pe o bandă a sensului de mers Constanţa - Bucureşti.

Autobasculanta cu lamă şi răspânditor care a luat foc aparţine unui prestator şi nu fusese preluată în niciuna din bazele CNAIR.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.