Traficul pe A2, dinspre Constanţa spre Bucureşti, sectorul Feteşti - Drajna, se desfăşoară, vineri seară, pe o singură bandă, după ce un utilaj cu lamă a luat foc pe banda de urgenţă, potrivit Companiei Naţionale de Administrare a Infrastructurii Rutiere (CNAIR).

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Potrivit CNAIR, la această oră pe sensul de mers Constanţa - Bucureşti, al A2, sectorul Feteşti- Drajna, traficul rutier este restricţionat pe o bandă de circulaţie din cauza unui autoutilaj care a luat foc pe banda de urgenţă. Dupa intervenţia pompierilor, incendiul a fost stins, iar circulaţia reluată pe o bandă a sensului de mers Bucureşti - Constanţa.

 

Autobasculanta cu lamă şi răspânditor care a luat foc în jurul orei 18.45, la km 92, aparţine unui prestator şi nu fusese preluată în nici una din bazele CNAIR.

Şoferilor li se recomandă să reducă viteza şi să circule prudent în această zonă.

Pe sensul de mers Bucureşti - Constanţa, circulaţia se desfăşoară pe ambele benzi.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.