Traficul rutier pe autostrada A2 Bucureşti - Constanţa se desfăşoară, marţi dimineaţă, în condiţii de ceaţă densă, care reduce vizibilitatea sub o sută de metri, şi vânt puternic. Ceaţă este şi pe A4, Ovidiu - Agigea, anunţă Centrul Infotrafic.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Centrul Infotrafic al Poliţiei Române le recomandă şoferilor care circulă pe autostrada A2 Bucureşti - Constanţa să conducă prudent, să mărească distanţa de siguranţă faţă de vehiculele dinainte şi să nu facă manevre periculoase, întrucât pe sectorul kilometric 144 (Feteşti) - 212 (Constanţa) traficul rutier se desfăşoară în condiţii de ceaţă densă (vizibilitate redusă sub100 de metri).

Fenomenul este întâlnit şi pe A4 Ovidiu - Agigea.

Sursa citată precizează că, între kilometrii 12 (Bucureşti) şi 212 (Constanţa) vântul puternic poate afecta circulaţia vehiculelor, cu cât viteza cu care se circulă este mai mare.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.