Traficul rutier a fost închis, vineri dimineaţă, şi pe DN 24B Albiţa-Huşi şi DN 15D Piatra Neamţ-Roman, în prezent fiind blocate şapte drumuri naţionale. De asemenea, circulaţia pe DN7 Sibiu - Râmnicu Vâlcea se desfăşoară pe un singur sens, din cauza unui accident în care au fost implicate două autoturisme, în zonă formându-se coloane de maşini.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Centrul Infotrafic al Poliţiei Române informează că, la ora 7.20, din cauza zăpezii şi a viscolului, traficul rutier este întrerupt pe următoarele tronsoane de drumuri naţionale:

- DN26 Vânători - Blăgeşti, în judeţele Galaţi şi Vaslui;

- DN24D, în judeţul Galaţi, între intersecţia cu DN26 (zona Folteşti) şi limita cu judeţul Vaslui;

- DN24A Murgeni – Fălciu, în judeţul Vaslui

- DN24B Albiţa – Huşi, în judeţul Vaslui;

- DN2F Vlădia – Ivăneşti, în judeţul Vaslui;

-DN15D Piatra Neamţ – Roman, judeţul Roman;

- DN11A Podu Turcului  - Bârlad, în judeţul Vaslui. Probleme pe acest drum sunt şi în judeţul Vrancea.

”Este dezastru ceea ce se întâmplă în judeţ. Nu am mai văzut aşa ceva. Utilajele de deszăpezire nu fac faţă pentru a îndepărta zăpada de pe şosea din cauza rafalelor puternice de vânt şi a cantităţilor mari de zăpadă. În zona Dobrina vom interveni pentru a înlătura copacii de pe şosea. Am făcut apel la primarii din zonă, la Direcţia Silvică, astfel încât să putem relua traficul”, a declarat, vineri, pentru News.ro prefectul judeţului Vaslui, Isabel Bogdan. 

De asemenea, în judeţul Vâlcea, traficul rutier se desfăşoară îngreunat, pe un fir, alternativ, pe DN7 Sibiu - Râmnicu Vâlcea, în localitatea Câineni, din cauza unui accident în care a fost implicate două autoturisme. În zonă s-au format coloane de maşini.   

În continuare, din cauza poleiului traficul rutier pe autostrada A1 Bucureşti – Piteşti,  a fost deviat de la kilometrul 106 (sensul către Piteşti), pe DN65 prin municipiul Piteşti.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.