Circulaţia trenurilor, care joi după-amiază a fost întreruptă la Câineni, în judeţul Vâlcea, în urma accidentului în care a fost implicat soţul Alinei Gorghiu, Lucian Isar, a fost reluată, anunţă CFR. Pasagerii unui tren blocat după ce TIR-ul în care politicianul a intrat cu maşina Porsche Cayenne a căzut pe linia ferată au fost preluaţi de mijloace de transport rutiere pentru a fi duşi la destinaţie.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Reprezentanţii CFR au anunţat, joi seară, că traficul feroviar a fost reluat în condiţii normale, între localităţile Câineni şi Cornetu, din judeţul Vâlcea.

Circulaţia trenurilor pe acest traseu a fost blocată timp de peste patru ore, în urma accidentului în care a fost implicat soţul Alinei Gorghiu, Lucian Isar şi care, conform primelor cercetări, a fost provocat de către acesta.

Potrivit CFR, autocamionul care s-a răsturnat pe calea ferată a ajuns acolo ”după ce conducătorul acestuia a încercat să evite impactul” cu o altă maşină.

Între staţiile CFR Câineni şi Cornetu, călătorii au fost transbordaţi în mijloace auto pentru a fi duşi la destinaţie, precizează CFR.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.