CFR Călători anunţă că echipele de intervenţie încearcă remedierea situaţiei apărute pe magistrala 400, între Jibou şi Baia Mare, judeţul Maramureş, după ce un tren a lovit un microbuz şi a deraiat. Trenul a fost avariat, iar echipajele lucrează la eliberarea liniei, între timp pasagerii fiind transbordaţi.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

CFR Călători a anunţat, sâmbătă, că în urma accidentului în care un tren a lovit un autovehicul care nu a acordat prioritate la o trecere cu calea ferată, trenul a fost avariat, iar circulaţia întreruptă.

”Echipele feroviare, cu ajutorul utilajelor, lucrează la eliberarea liniei pentru reluarea circulaţiei în condiţii de siguranţă. În zona se asigură transbordare cu mijloace auto până la remediere”, au transmis reprezentanţii CFR. 

Potrivit acestora, pasagerii care doresc să renunţe la bilete, vor primi, la cerere, contravaloarea pentru parcursul neefectuat, conform Regulamentului de transport pe calea ferată în vigoare, iar Compania îşi cere scuze pentru disconfortul creat.

Accidentul s-a produs în jurul orei 12:30, la trecerea la nivel cu calea ferată din halta Ţicău. Trenul R 4047, Jibou – Baia Mare, a intrat în coliziune cu un microbuz al cărui şofer s-a angajat în traversare fără să se asigure. 

În urma accidentului nu au existat victime. 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.