Traficul feroviar este oprit temporar joi dimineaţă, pe raza Sucursalei Regionale CF Braşov, între staţiile CF Răstoliţa şi Lunca Bradului,(linie simplă), unde mai multe crengi au căzut pe linia de contact, provocând avarierea acesteia. Două trenuri sunt oprite în staţii.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

”Compania Naţională de Căi Ferate CFR SA informează că traficul feroviar este oprit temporar, pe raza Sucursalei Regionale CF Braşov, între staţiile CF Răstoliţa şi Lunca Bradului,(linie simplă), unde în cursul acestei dimineţi, mai multe crengi au căzut pe linia de contact, provocând avarierea acesteia”, potrivit unui comunicat.

La faţa locului se află echipele de intervenţie, care acţionează cu drezina pantograf pentru remedierea defecţiunilor şi repunerea sub tensiune a liniei de contact.

Trenul R 4506 staţionează temporar în staţia CF Răstoliţa, iar trenul R 4503 staţionează în staţia CF Lunca Bradului, aşteptând redeschiderea circulaţiei. Acestea urmează să ajungă la destinaţie cu întârziere.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.