Traficul rutier este oprit pe DN7 în judeţul Hunedoara, la ieşirea din localitatea Săcămaş către Deva, în urma unui accident rutier în care au fost implicate trei vehicule, o persoană fiind rănită. De asemenea, circulaţia rutieră este îngreunată pe DN1 în judeţul Braşov, zona localităţii Perşani, unde a avut loc o coliziune între trei autoturisme, nicio persoană nefiind rănită.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Potrivit Centrului Infotrafic, pe DN7 (E673), la kilometrul 411+700 de metri, la ieşirea din localitatea Săcămaş către Deva (în judeţul Hunedoara), a avut loc o coliziune între trei vehicule (două autoturisme şi un autotren). În urma impactului, o persoană a fost rănită, aparent uşor. Circulaţia este oprită pe ambele sensuri.

De asemenea, pe DN1 Braşov - Sibiu, la kilometrul 208+500 de metri, în zona localităţii Perşani (judeţul Braşov), a avut loc în jurul o coliziune între trei autoturisme. Evenimentul nu s-a soldat cu victime. Circulaţia rutieră se desfăşoară îngreunat, pe un fir alternativ.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.