Traficul rutier a fost întrerupt peste două ore, pe DN6 Drobeta Turnu Severin - Orşova, pe viaductul Tatarovăţ, din cauza unui accident în care au fost implicate un autotren şi o autoutilitară. În urma impactului, cabina autotrenului a luat foc, iar autoutilitara a căzut în apropierea rambleului căii ferate, motiv pentru care şi circulaţia feroviară pe magistrala 900, între Drobeta - Turnu Severin şi Orşova, a fost blocată.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Potrivit Centrului Infotrafic al Poliţiei Române, traficul a fost întrerupt, miercuri seară, în jurul orei 17.00, pe ambele sensuri, în judeţul Mehedinţi, pe DN6 Drobeta-Turnu Severin - Orşova, la kilometrul 358+400 de metri, în zona viaductului Tatarovăţ, din cauza unui accident în care au fost implicate un autotren şi o autoutilitară.

În urma impactului, cabina autotrenului a luat foc, iar autoutilitara a ieşit în afara părţii carosabile, căzând în apropierea rambleului căii ferate.

Din această cauză, şi circulaţia feroviară pe magistrala 900, între Drobeta Turnu Severin şi Orşova, a fost blocată, conform Infotrafic circulaţia feroviară fiind reluată în jurul orei 18.10.

De asemenea, sursa citată a precizat că, în jurul orei 19.20, traficul rutier a fost reluat pe o bandă, alternativ, fiind dirijat de către poliţişti.

Cel mai probabil, accidentul rutier s-a produs în urma exploziei unui pneu al autotrenului.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.