Un pieton a fost accidentat mortal, joi seară, pe Şoseaua Virtuţii din Bucureşti, de o cisternă condusă de un bărbat de 59 de ani. Traficul este restricţionat pe breteaua dintre intrarea în Pasajul Lujerului şi Bd. Iuliu Maniu.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
Accidentul a avut loc pe Şoseaua Virtuţii.
 
Evenimente
20 mai - Evenimentul News.ro “Energy Road - Energie la tine acasă”. Parteneri: AS & Partners, FPPG, Delgaz Grid, Hidroelectrica, Nuclearelectrica, Premier Energy, Romgaz
30 mai - Maratonul Fondurilor Europene. Parteneri: BCR, BRD, CEC
4 iunie - Eveniment Profit.ro: Piaţa imobiliară românească sub spectrul crizei occidentale. Ediţia a IV-a. Parteneri: 123Credit, Cushman and Wakefield
6 iunie - Maratonul Energiei
”Din primele date, conducătorul unei autocisterne în vârstă de 59 de ani, care se deplasa pe Şos. Virtuţii, pe breteaua dintre intrarea în Pasajul Lujerului şi Bd. Iuliu Maniu, a surprins şi accidentat un pieton. În urma accidentului rutier, a rezultat decesul pietonului”, a transmis Brigada Rutieră.
 
Şoferul a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind 0. 
 
Traficul rutier este restricţionat pe Şoseaua Virtuţii, breteaua dintre intrarea în Pasajul Lujerului şi Bd. Iuliu Maniu.
 
Poliţiştii fac cercetări pentru a stabili cu exactitate cauzele şi condiţiile producerii accidentului rutier.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.