Traficul pe DN 12A Miercurea Ciuc - Comăneşti este restricţionat, marţi seară, între localităţile Frumoasa şi Lunca de Sus, unde şoseaua este acoperită de apă şi aluviuni scurse de pe versanţi. Echipele de la Drumuri Naţionale şi reprezentanţii ISU Harghita intervin pentru a curăţa drumul.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Centrul Infotrafic al Poliţiei Române informează că, din cauza apei pluviale scursă pe carosabil de pe versant, traficul rutier se desfăşoară dirijat pe DN 12A Miercurea Ciuc - Comăneşti, în zona barajului Frumoasa, judeţul Harghita.

FOTO: DRPD Braşov
FOTO: DRPD Braşov

Zona afectată este între localităţile Frumoasa şi Lunca de Sus.

Echipele de la Drumurile Naţionale ajutate de ofiţerii de la ISU Harghita lucrează la curăţarea drumului de apă şi aluviuni, au transmis, la rândul lor, reprezentanţii Direcţiei Regionale de Drumuri şi Poduri (DRDP) Braşov.

 

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.