Traficul rutier este restricţionat, duminică, pe Centura ocolitoare a municipiului Braşov, din cauza unui accident rutier. O maşină s-a răsturnat, două persoane fiind evaluate medical.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

”La acest moment traficul rutier se desfăşoară cu restrictii pe Varianta Ocolitiarea a municipiului Braşov - VO1K, pe sensul de mers către Bucureşti, ca urmare a unui accident de circulaţie ce a avut loc cu puţin timp în urmă. În accident a fost implicat un autovehicul, iar doi dintre ocupanţii acestuia, conştienţi, sunt evaluaţi din punct de vedere medical”, a transmis, duminică, IPJ Braşov.

Sursa citată a precizat că la faţa locului sunt directionate echipaje ale Poliţiei Rutiere şi se efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de vătămare din culpă, urmând ca la finalizarea tuturor activităţilor să fie lămurite împrejurările şi condiţiile în care s-a produs accidentul.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.