Traficul rutier pe Autostrada Bucureşti – Piteşti este restrucţionat, miercuri, din cauza a două accidente rutiere în care au fost implicate cinci autoturisme şi un camion. În urma accidentelor două persoane au fost rănite, iar traficul între kilometrii 14 şi 16 este restricţionat.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Centrul Infotrafic anunţă că circulaţia rutieră este restricţionată, miercuri, pe Autostrada A1 Bucureşti - Piteşti, pe sensul de mers către Piteşti, din cauza producerii a două accidente.

Primul eveniment a avut loc la kilometrul 14+200, fiind implicate patru autoturisme. Accidentul s-a produs pe fondul nepăstrării distanţei de siguranţă, iar o persoană a fost rănită.

”Este restricţionată banda a doua, iar în urma evenimentului valorile de trafic au crescut semnificativ”, anunţă Infotrafic.

Al doilea accident s-a produs la kilometrul 16+200, ca urmare a staţionării pe banda de urgenţă a unui autoturism, acesta fiind lovit din spate de un autocamion.

În urma impactului o persoană a fost rănită uşor.

La cel de-a doilea accident este restricţionată banda de urgenţă, fără probleme majore de fluenţă a traficului.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.