Circulaţia pe DN 7 Piteşti - Râmnicu Vâlcea este intensă, sâmbătă dimineaţă, în zona oraşului Călimăneşti din judeţul Vâlcea fiind formate coloane de maşini de aproximativ doi kilometri, în ambele sensuri, din cauza lucrărilor pentru dislocarea stâncilor instabile de pe versant.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Centrul Infotrafic al Poliţiei Române informează că pe DN 7 Piteşti-Râmnicu Vâlcea, valorile de trafic sunt intense, în ambele sensuri, iar în zona lucrărilor se circulă în coloană.

Potrivit Poliţiei Judeţene Vâlcea, în zona Călimăneşti sunt formate coloane de maşini de aproximativ doi kilometri, în ambele sensuri, din cauza lucrărilor la versant.

Până în 15 noiembrie, se fac lucrări de dislocare a blocurilor de roci instabile de pe versanţi pe DN 7 Sibiu - Râmnicu Vâlcea, pe tronsoanele kilometrice 198+300 metri - 200+645 metri şi 201+452 metri - 204, în zona oraşului Călimăneşti, judeţul Vâlcea. Astfel, între orele 6.00 şi 13.00, se închide circulaţia în reprize de 15 minute, pentru executarea lucărilor.

Şoferii sunt sfătuiţi să manifeste disciplină în trafic şi să respecte indicaţiile poliţiştilor rutieri aflaţi în zonă.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.