Circulaţia rutieră pe Autostrada Soarelui se desfăşoară cu dificultate, luni, pe sensul către litoral, după ce au avut loc trei tamponări în lanţ, în total fiind implicate zece autoturisme. Nu au existat victime, dar s-au format coloane de maşini.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Centrul Infotrafic anunţă că, luni, pe sensul către litoral al autostrăzii A2 Bucureşti - Constanţa, la kilometrii 134 şi 142, au avut loc trei evenimente rutiere, două cu câte trei autoturisme şi unul cu patru autoturisme.

”Acestea nu s-au soldat cu victime. Vehiculele implicate au fost trase pe banda de urgenţă, însă s-au format coloane de maşini”, anunţă Infotrafic. 

Pentru a preveni producerea unor evenimente nedorite, poliţiştii le cer conducătorilor auto să respecte indicaţiile poliţiştilor rutieri prezenţi în teren, să ruleze cu prudenţă şi să manifeste disciplină în trafic.
 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.