Traficul rutier pe Autostrada Soarelui se desfăşoară îngreunat, duminică, pe sensul către litoral, în judeţul Constanţa, din cauza unui accident rutier în care au fost implicate trei maşini. Acestea s-au ciocnit din cauza nepăstrăzii distanţei regulamentare.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Centrul Infotrafic anunţă că, duminică, pe Autostrada A2 Bucureşti – Constanţa, circulaţia rutieră este îngreunată la kilometrul 198, pe sensul către litoral, în zona localităţii Medgidia, judeţul Constanţa, din cauza unui eveniment rutier în care au fost implicate trei autoturisme.

”Impactul faţă-spate, produs ca urmare a nepăstrării distanţei de siguranţă între vehicule, s-a soldat cu rănirera unei persoane. Traficul se desfăşoară pe banda a doua, valorile fiind în creştere”, anunţă Infotrafic.

Susa citată precizează că, pentru reducerea riscului de implicare în accidente, conducătorii auto care aleg autostrăzile ca rută de deplasare, trebuie să respecte limitele legale de viteză, să păstreze în mers o distanţă corespunzătoare, care să le permită să oprească în condiţii de siguranţă, să se asigure şi să semnalizeze înainte de schimbarea benzii de circulaţie, să folosească luminile de avarie când încheie o coloană care opreşte sau încetineşte brusc, să acorde prioritate la ieşirea din spaţiile de servicii şi să nu circule sau să oprească pe banda de urgenţă, exceptând cazurile justificate

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.