Traficul rutier pentru camioane, pe sensul de ieşire din ţară la Punctul de Trecere a Frontierei Giurgiu – Ruse a fost oprit, sâmbătă, din cauza unui protes spontan în Bulgaria, în zona sensului giratoriu. Circulaţia autoturismelor s-a derulat cu dificultate.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

”Ca urmare a desfăşurării unui protest spontan pe teritoriul statului bulgar, în zona sensului giratoriu, înainte de zona Punctului de Trecere a Frontierei Ruse, traficul prin P.T.F. Giurgiu pe sensul de ieşire din ţară se va desfăşura cu dificultate şi este posibil să înregistrăm timpi ridicaţi de aşteptare”, transmite Poliţia de Frontieră. 

Până la ora 12.20 circulaţia camioanelor a fost compl,et oprită, iar cea a autoturismelor s-a derulat cu dificultate.   

Celor care vor să tranziteze acest punct de frontieră le sunt recomandate alte rute.   

 ”Recomandăm tuturor persoanelor care doresc să tranziteze frontiera româno-bulgară prin PTF Giurgiu, să utilizeze şi celelalte puncte de trecere a frontierei de la graniţa cu Bulgaria, astfel încât să se evite aglomerarea punctului de trecerea menţionat. Totodată, pentru a veni în sprijinul participanţilor la trafic, recomandăm utilizarea aplicaţiei Trafic on-line, care este disponibilă pe site-ul Poliţiei de Frontieră,  www.politiadefrontiera.ro”, mai precizează sursa citată.  

Poliţia de Frontieră Română anunţă că lucrează la capacitate maximă astfel încât controlul de frontieră să se desfăşoare cu operativitate în condiţiile actuale. 

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.