Traficul rutier se desfăşoară îngreunat, luni după-amiază, pe Valea Prahovei, maşinile circulând cu viteză redusă între staţiunile Sinaia şi Buşteni şi la intrarea în Comarnic dinspre Nistoreşti, pe sensul de mers Bucureşti - Braşov, iar în sens invers între Predeal şi Buşteni. Cu viteză redusă se circulă şi în zona Bran, mai ales pe sensul de mers dinspre Moieciu, dar şi în judeţul Constanţa, pe DN39, pe tronsonul Tuzla - Eforie-Nord. La această oră, circulaţia s-a intensificat şi pe Transfăgărăşan.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Centrul Infotrafic din Inspectoratul General al Poliţiei Române informează că, luni la prânz, pe DN1, pe Valea Prahovei, din cauza numărului mare de autovehicule, se circulă cu viteză redusă între Sinaia şi Buşteni şi la intrarea în Comarnic dinspre Nistoreşti, pe sensul de mers Bucureşti - Braşov, iar în sens invers între Predeal şi Buşteni.

Poliţiştii rutieri informează că a început să se formeze coloană de maşini şi pe DN73A, la intersecţia cu DN1 (la intrarea în Predeal dinspre Râşnov).

Pe ruta alternativă DN1A Ploieşti - Cheia - Săcele nu au apărut, până în acest moment, probleme semnificative de trafic, fiind doar uşor aglomerat în Vălenii de Munte.

În judeţul Braşov, în zona Bran, pe DN73, mai ales pe sensul de mers dinspre Moieciu, se circulă cu viteză redusă, la fel şi în judeţul Constanţa, pe DN39,  pe tronsonul Tuzla - Eforie Nord.

Poliţiştii rutieri informează că circulaţia s-a intensificat şi pe DN7C-Transfăgărăşan, iar în următoarele ore este de aşteptat să se circule îngreunat în zona Bâlea Lac, unde parcările sunt deja pline.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.