Traficul rutier a fost îngreunat pe DN 2L Tişiţa-Panciu, în oraşul Panciu, judeţul Vrancea, din cauza bradului de Crăciun amplasat într-o intersecţie. Poliţiştii au sancţionat firma responsabilă şi au chemat o echipă a acesteia, care a toaletat pomul, circulaţia desfăşurându-se acum în condiţii normale.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
Potrivit Poliţiei Judeţene Vrancea, poliţiştii din oraşul Panciu au făcut verificări, duminică, din cauză că traficul rutier era îngreunat prin amplasarea unui brad în centrul localităţii.
 
 
"Astfel, s-a stabilit faptul că o societate comercială a fost mandatată să achiziţioneze şi să monteze un brad într-un scuar din zona intersecţiei străzilor Nicolae Titulescu şi Ciprian Porumbescu, loc în care anual se instalează bradul de Crăciun. Din cauza dimensiunilor crengilor, circulaţia rutieră pe sensul de mers Panciu-Străoane era îngreunată, fiind solicitată prezenţa unei echipe a societăţii, care a toaletat bradul", a arătat sursa citată.
 
Totodată, firma a fost sancţionată potrivit Codului Rutier.
 
În acest moment, circulaţia se desfăşoară în condiţii normale, a transmis Poliţia Vrancea.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.