Traficul rutier se desfăşoară cu dificultate, luni după-amiază, pe Autostrada A3 Turda - Gilău, din cauza ceţii, anunţă Centrul Infotrafic din cadrul IGPR. În acelaşi timp, sunt în vigoare două atenţionări cod galben de polei, pentru judeţele Cluj, Sibiu şi Mureş.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

La această oră (17.00) traficul rutier se desfăşoară cu dificultate, în condiţii de ceaţă densă (vizibilitate sub 150 de metri), pe Autostrada  A3 Turda  - Gilău, informează Infotrafic.

Poliţiştii le recomandă şoferilor să adapteze viteza în funcţie de vizibilitate, să folosească luminile de întâlnire împreună cu cele de ceaţă şi mărească distanţa în mers.

Evenimente
20 mai - Evenimentul News.ro “Energy Road - Energie la tine acasă”. Parteneri: AS & Partners, FPPG, Delgaz Grid, Hidroelectrica, Nuclearelectrica, Premier Energy, Romgaz
30 mai - Maratonul Fondurilor Europene. Parteneri: BCR, BRD, CEC
4 iunie - Eveniment Profit.ro: Piaţa imobiliară românească sub spectrul crizei occidentale. Ediţia a IV-a. Parteneri: 123Credit, Cushman and Wakefield
6 iunie - Maratonul Energiei

Totodată, ANM a prelungit până la ora 19 un cod galben de burniţă sau ploaie slabă care determină local depunerea de polei, valabil în zona de câmpie a judeţului Cluj.

O atenţionare similiară, care expiră la ora 23.00, a fost emisă la ora 17.00 şi pentru judeţele Sibiu şi Mureş.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.