Traficul feroviar este blocat, miercuri seară, în judeţul Vâlcea, după ce şoferul unui tir a adormit la volan şi s-a ciocnit cu un tren Regio, în urma accidentului patru persoane – şoferul autovehiculului şi trei pasageri din tren - fiind rănite uşor.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Accidentul s-a produs în localitatea Câineni, judeţul Vâlcea, la intersecţia căii ferate cu DN 7, la kilometrul 226.

Potrivit Poliţiei Judeţene Vâlcea, şoferul tirului, care transporta grâu, a adormit la volan, iar autotrenul a intrat pe contrasens, a ieşit de pe şosea şi a ajuns pe o păşune, după care a intrat pe calea ferată, unde a fost lovit de un tren Regio, care circula pe traseul Pod Olt - Râmnicu Vâlcea.

În urma accidentului, şoferul autotrenului şi trei călători din garnitură au fost răniţi uşor. 

CFR Călători precizează că în tren, în afară de personalul feroviar, se mai aflau patru pasageri, care sunt preluaţi de maşini puse la dispoziţie de companiile feroviare, pentru a fi transportaţi la destinaţie.
 
”Până la eliberarea liniei curente se va asigura, de asemenea, transbordarea cu mijloace auto a pasagerilor din trenurile afectate”, arată CFR Călători.
 
La locul impactului a ajuns o ambulanţă SMURD care a preluat un călător rănit şi pe mecanicul de locomotivă.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.