Traficul pe DN6, între localităţile Gorneni şi Mihăileşti, se desfăşoară în coloană, bară la bară, din cauza numărului mare de autovehicule care se îndreaptă spre Capitală. Şi pe Autostrada Soarelui circulaţia a început să se aglomereze, în condiţiile în care turiştii care şi-au petrecut minivacanţa de Rusalii pe litoral se întorc acasă.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Centrul Infotrafic al Poliţiei Române informează că, din cauza numărului mare de autovehicule care se îndreaptă către Capitală, se circulă în coloană, bară la bară, pe DN6, între localităţile Gorneni şi Mihăileşti, pe tronsonul kilometric 23-28.

Şi pe Autostrada Soarelui valorile de trafic au început să crească, iar în orele următoare vor fi din ce în ce mai mari.

Evenimente

12 iunie - Maratonul Energiei
13 iunie - Eveniment Profit: Piața de Capital.forum - Provocări pentru dezvoltarea piețelor și creșterea lichidității, Ediția a IV-a. Parteneri BCR, BVB, CEC Bank, Infinity Capital Investments, ROCA Industry, Sphera, Teraplast
17 iunie - Eveniment Profit.ro: Piaţa imobiliară românească sub spectrul crizei occidentale. Ediţia a IV-a. Parteneri: 123Credit, Cushman and Wakefield, Globalworth, Meta Estate

Pentru evitarea aglomeraţiei, şoferii pot folosi următoarele rute ocolitoare DN2: Constanţa - Hârşova - Slobozia, DN2A: Urziceni - Bucureşti; DN2A: Constanţa - Hârşova - Giurgeni, DN3B - Chirana (intersecţie cu DN2A), DN3A: Feteşti - Drajna şi DN3: Lehliu - Fundulea - Bucureşti.

Mii de turişti care au petrecut minivacanţa de Rusalii în staţiunile de pe litoral sau în Delta Dunării încep să se întoarcă, luni, acasă.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.