Un şofer de 97 de ani, din Timişoara, a accidentat un pieton în vârstă de 74 de ani, care se afla pe o trecere de pietoni, pe un bulevard din apropierea centrului oraşului. Şoferul a fugit de la locul accidentului. Poliţiştii au întocmit dosar penal pentru vătămare corporală din culpă şi părăsirea locului accidentului.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
”Un bărbat în vârstă de 97 de ani a condus un autoturism pe strada Pestalozzi, iar la un moment dat a surprins şi accidentat un pieton în vârstă de 74 de ani. Ulterior, bărbatul în vârstă de 97 de ani a părăsit locul accidentului fiind depistat la scurt timp pe bulevardul Corneliu Coposu. În urma impactului a rezultat o victimă, respectiv bărbatul în vârstă de 74 de ani, fiind transportat la spital în vederea acordării de îngrijiri medicale”, transmite IPJ Timiş.
 
În cauză a fost întocmit un dosar penal pentru infracţiunile de vătămare corporală din culpă şi părăsirea locului accidentului.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.