Femeia de 33 de ani care s-a aruncat de pe un bloc cu 10 etaje, împreună cu copiii ei, un băiat de 3 ani şi o fată de 6 ani, urma să se recăsătorească cu tatăl copiilor ei de care divorţase în urmă cu mai multă vreme. Poliţiştii şi procurorii au deschis dosar penal în acest caz.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
Tatăl celor doi copii de 3 şi 6 ani se află în Austria, unde plecase la muncă. Urma să se recăsătorească cu mama copiilor săi, actele fiind depuse la Primăria Timişoara în data de 19 aprilie. Cei doi divorţaseră în urmă cu mai multă vreme, iar femeia a încercat să îşi refacă viaţa alături de un alt bărbat, însă, după un timp, a decis să se recăsătorească cu tatăl copiilor ei.
 
Femeia nu locuieşte în blocul cu 10 etaje de pe terasa căruia s-a aruncat alături de cei doi copii ai ei, ea s-a deplasat la această adresă cu o maşină
 
Poliţiştii şi procurorii au deschis o anchetă în cazul incidentului de la Timişoara şi fac cercetări pentru ucidere din culpă în încercarea de a înţelege ce anume a împins-o pe femeie la gestul extrem şi în ce condiţii s-a petrecut sinuciderea.
 
Femeia a sărit de pe un bloc de 10 etaje, din Timişoara, împreună cu cei doi copii ai ei, un băiat de 3 ani şi o fată de 6 ani. Femeia şi băiatul au fost declaraţi decedaţi, iar fata prezinta semne vitale, însă ulterior a decedat şi ea.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.