Biciclistul curier care a accidentat un copil de patru ani, în timp ce acesta se afla pe o stradă din Timişoara, a fost identificat, acesta prezentându-se singur la sediul Poliţiei. Este vorba despre un cetăţean algerian de 23 de ani.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
”În urma activităţilor desfăşurate de poliţiştii rutieri, a fost identificat conducătorul bicicletei, un bărbat in vârstă de 23 de ani, cetăţean algerian, iar, în cursul serii de 05.08.2023, acesta s-a prezentat la sediul poliţiei”, a transmis, duminică, IPJ Timiş.
 
Un băieţel de 4 ani, care vineri după-amiază se afla pe carosabil, pe o stradă din Timişoara, a fost accidentat de un curier biciclist. Copilul a fost dus ulterior la spital, iar medicii au fost cei care au anunţat Poliţia despre acest caz. Poliţiştii l-au căutat pe biciclist şi au deschis dosar penal.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.