Un bărbat din judeţul Bacău ameninţă, miercuri seară, că se aruncă de pe pasarela centurii municipiului Lugoj, judeţul Timiş, acolo fiind prezenţi poliţişti, inclusiv negociatori, şi pompieri, care încearcă să îl convingă să renunţe la acest gest. Traficul este blocat pe drumul care leagă Lugojul de Timişoara.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Imagini: Facebook Lugoj.info

Bărbatul, în vârstă de 50 de ani, ameninţă că se aruncă de pe pasarela centurii Lugoj şi nu a putut fi convins să renunţe nici după patru ore.

Potrivit reprezentanţilor IPJ Timiş, poliţiştii din Lugoj au fost sesizaţi, în jurul orei 18.00, chiar de bărbatul de 50 de ani, care este din judeţul Bacău, că intenţionează să se arunce de pe pasarela centurii Lugoj. Acolo se află mai multe echipaje de Poliţie, echipa de negociatori a IPJ Timiş şi pompieri, care au pregătit o saltea de mari dimensiuni.

Traficul este blocat pe drumul care leagă municipiul Lugoj de Timişoara.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.