Traficul feroviar oprit în judeţul Timiş după ce o maşină a fost lovită de un tren care circula între Timişoara şi Lugoj, o mamă şi fiica sa de trei ani fiind rănite, a fost reluat după aproape trei ore.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Centrul Infotrafic al Poliţiei Române informează că traficul feroviar al trenului IR 9616 a fost reluat, după ce fusese oprit din cauza unui accident produs la pasajul dintre localităţile Hitiaş şi Buziaş, din judeţul Timiş.

Potrivit poliţiştilor, o maşină în care se aflau o femeie şi fiica ei în vârstă de trei ani, a fost lovită de trenul IR 9616, care circula pe ruta Timişoara - Lugoj.

Femeia, care se afla la volan, ar fi forţat trecerea peste calea ferată, neacordând prioritate trenului, moment în care autoturismul a fost lovit de garnitură. Accidentul a avut loc între localităţile Hitiaş şi Buziaş, din judeţul Timiş.

”Şoferiţa şi fiica ei au rămas încarcerate între fiarele maşinii, iar ceilalţi participanţi la trafic le-au scos, înainte de sosirea echipajului de descarcerare”, declara Elena Megherea, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă ”Banat” al judeţului Timiş.

Poliţiştii au întocmit dosar penal pentru vătămare corporală din culpă.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.