Traficul rutier pe DN 59, între localităţile Voiteg şi Jebel, judeţul Timiş, este complet blocat, miercuri dimineaţă, din cauza unui accident rutier. O femeie a murit şi două persoane au fost rănite.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

”Centrul Infotrafic din Inspectoratul General al Poliţiei Române informează că pe DN 59, între localităţile Voiteg şi Jebel, judeţul Timiş, s-a produs un accident rutier în care au fost implicate 2 autoturisme”, a transmis, miercuri, Centrul Infotrafic.

Sursa citată a precizat că circulaţia rutieră este oprită pe ambele sensuri de mers.

ISU Timiş a transmis că la locul evenimentului s-au deplasat pompierii din cadrul Detaşamentului 2 Timişoara şi Secţiei Deta cu o autospecială de descarcerare, o autospecială de stingere cu apă şi spumă şi o ambulanţă SMURD. La locul evenimentului au fost alocate două ambulanţe SAJ, dintre care, una cu medic.

”În evenimentul rutier au fost implicate două autoturisme. În urma evenimentului au rezultat trei victime, dintre care, una încarcerată (conducătorul unui autoturism, sex masculin). Din nefericire, o victimă de sex feminin a fost declarată decedată de medicul de pe ambulanţa SAJ”, a transmis ISU Timiş.

Celelalte două victime au fost transportate la spital, conştiente. 

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.