Un scandal între două familii a avut loc, joi, pe o stradă din municipiul Lugoj, judeţul Timiş, în cadrul căruia o persoană a intrat cu maşina în poarta unei locuinţe, iar alte persoane au aruncat cu pietre către un alt autovehicul. Cinci persoane au fost duse la audieri.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
"În această dimineaţă, 18 august 2022, poliţiştii din Lugoj au fost sesizaţi cu privire la faptul că pe strada Mărăşeşti, din municipiul Lugoj, a avut loc o altercaţie între membrii a două familii, ulterior, o persoană a intrat frontal cu un autovehicul în poarta de acces a unui imobil. De asemenea, la scurt timp, mai multe persoane ar fi aruncat cu pietre către un alt autovehicul, care se deplasa pe stradă şi aparţine uneia dintre familii", a informat Poliţia Judeţeană Timiş.
 
Ca urmare, cinci persoane au fost duse la sediul poliţiei din Lugoj, pentru audieri, poliţiştii efectuând cercetări în două dosare penale deschise pentru tulburarea ordinii şi liniştii publice şi distrugere.
 
Cercetările sunt în desfăşurare pentru a se stabili toate împrejurările comiterii faptelor şi dispunerea măsurilor legale care se impun, a precizat sursa citată.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.