Patru bărbaţi au fost reţinuţi, fiind cercetaţi pentru delapidare, după ce unul dintre ei a intrat mascat şi înarmat cu un cuţit într-o sală de jocuri din oraşul Făget, judeţul Timiş, de unde a sustras, cu ajutorul celorlaltor trei tineri, importante sume de bani, simulând un jaf.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
"La data de 8 mai a.c., în jurul orei 01:00, poliţiştii oraşului Făget au fost sesizaţi de către un angajat al unei săli de jocuri de noroc cu privire la faptul că o persoană mascată a pătruns în incinta societăţii şi prin ameninţări cu un cuţit a sustras 23.000 de lei. Având în vedere cele sesizate, poliţiştii au efectuat verificări, iar în data de 08.05.2022, în jurul orei 09:00, au stabilit că de fapt nu este vorba de o tâlhărie, ci de infracţiunea de delapidare, fiind implicaţi 4 bărbaţi cu vârste cuprinse între 20 şi 37 de ani”, transmite IPJ Timiş.
 
Poliţiştii au aflat că doi tineri, de 23 şi 28 de ani, după ce au pierdut 19.000 de lei, în cursul zilei de 7 mai, la aparatele electronice de jocuri de noroc, unde era angajat un alt tânăr de 20 de ani, care a fost şi cel care le-a dat suma respectivă din încasările societăţii, au înscenat tâlhărirea acestuia pentru restul de bani din seiful societăţii şi acoperirea sumei datorate. 
 
"Astfel, în noaptea de 8 mai a.c. în jurul orei 01:00 cei doi tineri, de 23 şi 28 de ani, au mers după un alt bărbat de 37 de ani, în localitatea Bunea Mare, judeţul Timiş, şi l-au convins să fie el cel care intră mascat şi înarmat cu un cuţit în sala de jocuri, unde cel de 20 de ani îl aştepta cu suma de 23.000 de lei şi 50 de euro, scoasă din seif”, mai transmite IPJ Timiş.
 
Prejudiciul a fost recuperat parţial, respectiv 14.356 de lei.
 
Poliţiştii continuă cercetările într-un dosar penal întocmit pentru infracţiunea de delapidare. Cei patru tineri au fost duşi în Centrul de Reţinere şi Arestare Preventivă din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Timiş.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.