O femeie a fost arestată preventiv pentru 30 de zile după ce a fost prinsă transportând 10 migranţi care urmau să treacă ilegal frontiera în Serbia.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

”În data de 17 octombrie 2023, procurori din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Timiş au dispus punerea în mişcare a acţiunii penale faţă de inculpata F.I.-F., pentru săvârşirea infracţiunii de trafic de migranţi, prevăzută de art.263 alin.1 şi alin.2 lit.b C.pen.. În fapt, s-a reţinut că în data de 17 octombrie 2023, inculpata ar fi transportat cu autoturismul 10 migranţi, în zona localităţilor Teremia Mare şi Vălcani, în scopul trecerii acestora, în mod ilegal, a frontierei de stat a României în Serbia”, anunţă joi Parchetul Tribunalului Timiş.

În data de 17 octombrie,  femeia a fost prezentată cu propunere de arestare preventivă judecătorului de drepturi şi libertăţi din cadrul Tribunalului Timiş, care a admis cererea şi a dispus emiterea mandatului de arestare preventivă pe numele acesteia, pentru o perioadă de 30 de zile.

Cercetările continuă în vederea stabilirii tuturor împrejurărilor comiterii faptei.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.