Poliţiştii au identificat proprietarul maşinii care a provocat accidentul de pe autostrada A1 din Timiş, acesta fiind şi principalul suspect al accidentului de pe autostrada Lugoj – Timişoara. Bărbatul a fost prins într-o haltă CFR, de unde intenţiona să ia un tren pentru a fugi. Unul dintre cei doi copii răniţi în accident a decedat la spital.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Potrivit reprezentanţilor Inspectoratului de Poliţie al judeţului Timiş, polişiştii l-au identificat pe proprietarul maşinii, un bărbat din comuna Tomeşti, sat Româneşti, care e principalul suspect în cazul accidentului de pe autostradă.

Este vorba de un bărbat de 43 de ani.

Ulterior, poliţiştii l-au prins pe acesta în halta CFR din satul Susani. Bărbatul intenţiona să ia un tren şi să fugă. Avea alcoolemie de 0,36 şi a fost preluat de Poliţia Autostrăzi de la Arad.

Bărbatul s-ar fi aflat la volanul unui autoturism, a pătruns pe sensul opus de mers, intrand în coliziune frontală cu un autoturism, în care se aflau trei adulţi şi doi copii.

În urma accidentului, două persoane de aproximativ 60 de ani au decedat, iar doi copii de 5 şi 6 ani au fost răniţi şi transportaţi la spital. În jurul orei 10.00, a decedat copilul de 5 ani.

Copiii fac parte din Clubul Sportiv Comunal Ghiroda – Giarmata Vii de lângă Timişoara şi se întorceau acasă, de la Constanţa, unde au participat la un campionat de fotbal.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.