Marţi dimineaţă au început căutările celor patru persoane dispărute, printre care doi copii, după ce barca în care s-au aflat, s-a răsturnat duminică seară pe râul Mureş. Intervin 17 pompieri din Timiş şi alţi 13 din Arad, precum şi echipaje de scafandri.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
ISU Timiş intervine marţi, pentru căutarea celor patru persoane dispărute, după ce barca în care se aflau s-a răsturnat în râul Mureş, cu 17 pompieri, 4 autospeciale de serviciu, 3 autospeciale de primă intervenţie şi comandă, un microbuz cu 4 scafandri şi 7 bărci.
 
Evenimente
20 mai - Evenimentul News.ro “Energy Road - Energie la tine acasă”. Parteneri: AS & Partners, FPPG, Delgaz Grid, Hidroelectrica, Nuclearelectrica, Premier Energy, Romgaz
30 mai - Maratonul Fondurilor Europene. Parteneri: BCR, BRD, CEC
4 iunie - Eveniment Profit.ro: Piaţa imobiliară românească sub spectrul crizei occidentale. Ediţia a IV-a. Parteneri: 123Credit, Cushman and Wakefield
6 iunie - Maratonul Energiei
De asemenea, ISU Arad intervine cu 13 pompieri, un echipaj de scafandri, 4 autospeciale de primă intervenţie şi comandă, 4 bărci şi un echipaj SMURD. 
Barca în care se aflau 12 persoane s-a răsturnat, duminică seară, în râul Mureş, în zona localităţii Periam Port din judeţul Timiş. Şapte persoane au reuşit să se salveze, iar un copil de 3 ani a fost declarat decedat. Alte patru persoane, doi copii şi doi adulţi, sunt căutaţi încă de pompieri şi scafandri.
 
Conducătorul bărcii a fost reţinut 24 de ore şi este cercetat pentru ucidere din culpă. Barca lui nu era înmatriculată şi el nu deţinea certificat de conducere a ambarcaţiunii. De asemenea, bărbatul consumase alcool.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.