Cincisprezece percheziţii au loc miercuri în judeţul Timiş, la membrii unei reţele formate din cetăţeni români şi tunisieni, înmatriculaţi la studii superioare în România, care de doi ani comercializau droguri de mare risc pentru sume cuprinse între 100 şi 1.000 lei.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

”La data de 01.11.2023, procurorii Direcţiei de Investigare a Infracţiunilor de Criminalitate Organizată şi Terorism – Serviciul Teritorial Timişoara împreună cu poliţişti din cadrul Brigăzii de Combatere a Criminalităţii Organizate Timişoara efectuează  15 percheziţii domiciliare  pe raza judeţului Timiş, într-un dosar penal privind săvârşirea infracţiunilor de trafic de droguri de risc şi mare risc, în formă continuată”, anunţă DIICOT.

S-a reţinut că începând cu anul 2021, o reţea, formată din cetăţeni români şi străini (tunisieni, înmatriculaţi la studii superioare în România), a comercializat direct sau prin intermediari droguri de risc şi mare risc (canabis, cocaină, ecstasy, 3-CMC, amfetamină, ketamină, LSD), pentru sume cuprinse între 100 şi 1.000 lei.

La sediul Direcţiei de Investigare a Infracţiunilor de Criminalitate Organizată şi Terorism – Serviciul Teritorial Timişoara vor fi duse 15 persoane, în vederea audierii.
Activităţile judiciare au fost realizate împreună cu poliţiştii Brigăzii de Combatere a Criminalităţii Organizate Timişoara .

Acţiunea beneficiază de sprijinul poliţiştilor din  cadrul Serviciilor de Combatere a Criminalităţii Organizate Arad şi Caraş-Severin, Inspectoratului de Poliţie Judeţean Timiş şi  jandarmilor din cadrul Grupării Mobile de Jandarmi Glad Voievod Timişoara.
Suportul de specialitate a fost asigurat de către Direcţia Operaţiuni Speciale din Poliţia Română.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.