Trei agenţi de poliţie din Teleorman au fost trimişi în judecată pentru luare de mită, abuz în serviciu şi fals intelectual, fiind acuzaţi că au primit bani de la şoferii pe care-i opreau în trafic pentru a nu-i sancţiona.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Ofiţerii Direcţiei Generale Anticorupţie (D.G.A.) au finalizat cercetările, iar procurorii din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Teleorman au întocmit rechizitoriul prin care au dispus trimiterea în judecată,  a trei agenţi de poliţie, din cadrul I.P.J. Teleorman, sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de luare de mită, abuz în serviciu şi fals intelectual.

”Conform probatoriului administrat de ofiţerii S.J.A. Teleorman, sub coordonarea procurorului de caz, faptele, comise în perioada august - noiembrie 2017, au constat în primirea unor sume de bani cuprinse între 50 şi 200 lei de la conducătorii auto opriţi în trafic şi încălcarea atribuţiilor de serviciu cu ocazia constatării unor abateri săvârşite la regimul circulaţiei pe drumurile publice”, se arată într-un comunicat de presă al DGA. 

Până acum, ofiţerii DGA au probat primirea de bani de la patru persoane. 

Dosarul penal a fost înaintat Tribunalului Teleorman.


 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.