Traficul feroviar în gara Roşiorii de Vede, judeţul Teleorman, oprit după ce dintr-un vagon cisternă s-a scurs propilenă, a fost reluat. Vagonul cu defecţiuni este în continuare la o distanţă de doi kilometri de gară, fiind supravegheat de pompieri.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

 

Potrivit Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Teleorman, traficul feroviar în Gara Roşiorii de Vede a fost reluat, fiind repusă în funcţiune linia electrică.

”Vagonul cu defecţiuni se află în zona de siguranţă, la peste doi kilometri”, au precizat reprezentanţii ISU Teleorman. 

Potrivit acestora, până la remedierea defecţiunilor de către echipa specializată a transportatorului, se vor asigura măsurile PSI de către un echipaj de pompieri de la Detetaşamentul Roşiorii de Vede.

Peste 200 de persoane au fost evacuate, marţi seară, din gara Roşiorii de Vede, judeţul Teleorman, unde dintr-un vagon cisternă se scurgea propilenă. În gară s-a întrerupt curentul electric, iar ulterior vagonul cu defecţiuni a fost îndepărtat la o distanţă de doi kilometri. 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.